Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međunarodni sajam

Portorož: Porečki kamp Lanterna potukao konkurenciju

lanterna
camping-adriatic.com
24.09.2013.
u 12:40

Valamarov porečki kamp Lanterna osvojio je prvo mjesto u kategoriji većih kampova u Istri

Na međunarodnom sajmu nautike, kampinga i zelene energije Bonaca, održanom 21. rujna u Portorožu, hrvatski su kampovi još jednom odnijeli vrijedne nagrade. U velikoj konkurenciji od 53 slovenska kampa i 153 hrvatska kampa, podijeljenih u devet kategorija prema veličini i položaju, nagrade su osvojila dva Valamarova kampa, dosad višestruko nagrađivani porečki kamp Lanterna koji je osvojio prvo mjesto u kategoriji većih kampova u Istri, dok je kamp Solaris osvojio treću nagradu u kategoriji nudističkih i "miješanih" kampova u Hrvatskoj. U akciji ocjenjivanja kampova, koju su od 20. svibnja do 16. rujna ove godine organizirali kamping portal www.avtokamp.si, kamping revija "Avtodom" i turistički portal "Dobro jutro Slovenija" sudjelovalo je čak 47.316 kampista.

– Ovo je veliko priznanje za Camping on the Adriatic kampove i raduje nas što su čak dva naša kampa osvojila nagrade u jakoj konkurenciji. Valamarovi kampovi, objedinjeni u jedinstveni brand Camping on the Adriatic iz godine u godinu ulažu u razvoj ponude i kvalitete, a ovakva priznanja dodatna su nam motivacija da budemo još bolji – istaknula je Josipa Cvelić Bonifačić, direktorica prodaje, marketinga, upravljanja prihodima i razvoja kampova u Valamaru.

Valamar upravlja s ukupno deset kampova od Istre do Dubrovnika i svi imaju barem tri zvjezdice. Porečki kamp Lanterna je inače među 144 "Best" – najboljih kampova u Europi, prema ocjeni uglednog njemačkog udruženja ADAC, a ujedno je i član Leading Camping Europe – prestižnog europskog udruženja koje broji 32 najbolja kampa u Europi.

>>U Krku otvoren kamp s wellnessom i grijanim bazenom

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije