Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uspješne karijere

Pomama svjetskih kompanija za hrvatskim menadžerima

Coca Cola
Thinkstock
06.02.2013.
u 16:21

Ako je suditi po najnovijim transferima hrvatskih menadžera u inozemstvu, i u krizi ima posla za one koji su se dokazali radom u hrvatskim podružnicama multinacionalnih kompanija

Ako je suditi po najnovijim transferima hrvatskih menadžera u inozemstvu, i u krizi ima posla za one koji su se dokazali radom u hrvatskim podružnicama multinacionalnih kompanija, piše Poslovni dnevnik.

Neke od njih, poput Coca-Cole, Nestlea i Lactalisa, imaju dugu tradiciju unaprjeđivanja hrvatskoga kadra. Nedavno promaknuće Vedrana Prasnikara, člana Uprave P. Z. Auta, kojem je povjerena dužnost predsjednika Uprave novoosnovanoga Porsche Chilea, pravi je primjer kako napredovati u međunarodnim tvrtkama, piše list.

"Odlučio sam prihvatiti novi izazov u karijeri i nakon 12 godina rada na funkciji člana Uprave P. Z. Auta krećem dalje, puno dalje, u Čile", rekao je to za Poslovni dnevnik Vedran Prasnikar, koji od 1990. radi za Porsche.

O ostalim menadžerima koji su otputovali u druge zemlje 'trbuhom za kruhom' pročitajte ovdje: Uspješna karijera u podružnici multinacionalke karta za svijet

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije