Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurostat

Pogledajte gdje i koliko su pale cijene nekretnina u EU

Nekretnine (1)
Foto: Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
1/3
16.07.2013.
u 10:47

Najveći pad cijena zabilježen je u Španjolskoj (12,8%), koju slijede Mađarska (9,3%), Portugal (7,3%) i Nizozemska (7,2%)

Cijene nekretnina u Europskoj uniji u prvom su tromjesečju pale za 0,6% u odnosu na posljednji kvartal 2012., objavio je Eurostat, statistički ured Europske unije.

Najveći godišnji porast cijena nekretnina u prva tri mjeseca ove godine zabilježen je u Estoniji (7,7%), a slijede Latvija (7,2%), Luksemburg (4,3%) i Švedska (4,1%).

Najveći pad cijena zabilježen je u Španjolskoj (12,8%), koju slijede Mađarska (9,3%), Portugal (7,3%) i Nizozemska (7,2%).

 >> Cijene stanova od 1. srpnja neće rasti, mogu samo padati

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije