Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Top of the Funds

PBZ Invest dobitnik nagrade za najbolje društvo za upravljanje investicijskim fondovima

pbz invest
20.04.2016.
u 08:40

Nagrada za najbolji mješoviti fond s javnom ponudom pripala je Allianz Portfolio fondu kojim upravlja Allianz Invest, za najbolji dionički otvoreni investicijski fond s javnom ponudom pripala je dioničkom fondu FIMA EQUITY kojim upravlja Global Invest

Društvo za upravljanje investicijskim fondovima PBZ INVEST dobitnik je godišnje nagrade Top of the Funds za najbolje društvo za upravljanje investicijskim fondovima koje dodjeluje Udruženje društava za upravljanje investicijskim fondovima pri HGK.

Nagrada za najbolji mješoviti fond s javnom ponudom pripala je Allianz Portfolio fondu kojim upravlja Allianz Invest, za najbolji dionički otvoreni investicijski fond s javnom ponudom pripala je dioničkom fondu FIMA EQUITY kojim upravlja Global Invest, za najbolji eurski novčani otvoreni investicijski fond s javnom ponudom pripala je PBZ euro novčanom fondu kojim upravlja PBZ Invest, nagrada za kunski novčani otvoreni investicijski fond pripala je  PBZ novčanom fondu, a za najbolji obveznički otvoreni investicijski fond s javnom ponudom nagrada je pripala CAPITAL ONE fondu kojim upravlja Intercapital Asset Management.

Predsjednik Udruženja društava za upravljanje investicijskim fondovima HGK Hrvoje Krstulović istaknuo je usklađivanje s novom zakonskom regulativom, pri čemu je osobito važan Zakon o tržištu kapitala te je rekao da je Udruženje podnijelo zahtjev za stalnim članstvom u Europskom udruženju investicijskih fondova EFAMA. Udruženje društava za upravljanje investicijskim fondovima sastoji se od 20 društava koja upravljaju ukupnom imovinom od gotovo 17 milijardi kuna, u 114 investicijskih fondova.

>>Allianz Invest najbolje društvo za upravljanje fondovima u 2014.

>>Hanfa odobrila investicijsko savjetovanje i upravljanje portfeljem Allianz Investu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije