Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Propast malih dućana

Pan trgovine u najam Agrokoru ili Mercatoru

Trgovina
26.12.2012.
u 17:27

Osim zbog najma trgovina, radnici su nespokojni i zbog činjenice da se na inventurama bilježe manjkovi, a kartice putem kojih dobivaju plaću blokirane su

U sindikatu Pan trgovine iz Đakova zabrinuti su nakon najave uprave da će veliki trgovački lanci preuzeti dio trgovina te tvrtke. Predsjednik uprave Pan trgovine Marinko Mikulić ovih je dana potvrdio da će 21 mala Panova trgovina sredinom siječnja biti iznajmljena Agrokoru. U drugoj će fazi u najam otići i preostale trgovine, i to također Agrokorovim tvrtkama ili Mercatoru.

 Iako iz uprave tvrtke poručuju kako će se pobrinuti da svi radnici budu zbrinuti i da nitko ne ostane na ulici, tristotinjak radnika strahuje za svoja radna mjesta.

– Rečeno nam je da će veliki trgovački lanci preuzeti naše trgovine u koje treba prijeći 157 stalno zaposlenih radnika i da nitko neće izgubiti posao. Čekamo daljnje poteze i vidjet ćemo što će biti od preuzimanja – kaže sindikalni povjerenik Željko Obrubić.

Osim zbog najma trgovina, radnici su nespokojni i zbog činjenice da se na inventurama bilježe manjkovi, a kartice putem kojih dobivaju plaću blokirane se.

Pan trgovina osnovana je prije tri godine s tendencijom širenja kvartovskih trgovina tamo gdje nisu prisutni veliki trgovački lanci, a sedamdesetak njezinih trgovina najvećim je dijelom u Brodsko-posavskoj županiji te na području Đakova u Osječko-baranjskoj.

Komentara 1

Avatar dariodario551
dariodario551
06:19 27.12.2012.

pa šta će nam mali dućani ? Naš Todorić može preuzeti baš SVE

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije