Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
facebook

Greška na Facebooku: Osvanule privatne Zuckerbergove slike

Zuckerberg (1)
Foto: Facebook
1/3
07.12.2011.
u 13:27

Još uvijek nije riješen problem objavljivanja fotografija koje su unatoč privatnim profilima dostupne cijeloj javnosti

Privatne fotografije Marka Zuckerberga procurile su danas u javnost. Naime, internetski stručnjak "provalio" je u privatni profil osnivača Facebooka kako bi pokazao da popularna društvena stranica ima tehničkih problema, piše Daily Mail.

Još uvijek nije riješen problem objavljivanja fotografija koje su unatoč privatnim profilima dostupne cijeloj javnosti. Na većini je fotografija Mark Zuckerberg u društvu svoje djevojke Priscille Chan.

Glasnogovornik Facebooka kazao je kako se ovo dogodilo zbog greške na jednom od njihovih kodova te da je javnosti bilo dostupno samo kratko vrijeme i to ne sav sadržaj sa Zuckerbergova profila. Dodao je kako se radi na uklanjanju problema te da u Facebooku rade sve kako bi zaštitili privatnost svojih korisnika.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
15:55 07.12.2011.

Najpopularnija društvena mreža i jedna od najgore napravljenih. :-P

KU
kukuriku
17:19 07.12.2011.

..ma tatin sin-Zuckerberg , zídovski -s´para $olde,..\"ipak je svitska kriza i recesija\"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije