Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Neurorehabilitacijski centar Godeshöhe traži suradnike

Neurorehabilitacijski centar Godeshöhe (1)
Foto: Neurorehabilitacijski centar Godeshöhe
1/17
PR
Autor
PR članak
06.02.2012.
u 08:00

U suradnji sa sveučilišnim kliničkim centrom u Bonnu otvaramo Odjel za intenzivnu rehabilitacijsku medicinu, koji će imati 10 kreveta s mehaničkom ventilacijom.

Naš neurorehabilitacijski centar Godeshöhe spada među klinike u kojima rehabilitiraju bolesnike nakon neuroloških i neurokirurških zahvata. Klinika ima 320 kreveta i pokriva cjelokupan rehabilitacijski proces, od rane rehabilitacije (30 kreveta, od toga 15 kreveta s mehaničkom ventilacijom) do rehabilitacije za zapošljavanje.

Na raspolaganju je centar za paraplegiju (zajedno s neurourologijom) te Odjel za Parkinsonovu bolest i distoniju. U suradnji s sveučilišnim kliničkim centrom u Kölnu provodimo duboku stimulaciju mozga (deep brain stimulation) i postoperativno praćenje i namještanje parametara.

U suradnji sa sveučilišnim kliničkim centrom u Bonnu otvaramo Odjel za intenzivnu rehabilitacijsku medicinu, koji će imati 10 kreveta s mehaničkom ventilacijom. Time ostvarujemo projekat u kojem se intenzivna njega povezuje s rehabilitacijsko-terapeutskim pristupom u cjelokupnu opskrbu bolesnika.

Ako imate interes biti dio tog projekta ili ste zainteresirani za rad na drugom području u našoj klinici, mi se radujemo vašoj ponudi.

Tražimo:

U svoj kolektiv želimo primiti više novih suradnica/suradnika iz područja intenzivne zdravstvene njege sa zvanjem:

- medicinska sestra/brat (s položenim stručnim ispitom)

Nudimo:

  • Stalni radni ugovor
  • Plaću po pravilima kolektivnog ugovora
  • Mogućnost stanovanja u našem smještaju za osoblje
  • Tečaj jezika i integracijski tečaj
  • Preuzimanje troškova za priznavanje svjedodžbe u Njemačkoj
  • Individualno stručno osposobljavanje na području rehabilitacijsko-terapeutske njege
  • Nove izazove u interdisciplinarnom timu pri izvođenju integrativnog koncepta cjelokupne opskrbe bolesnika
  • Suradnicima u zdravstvenoj njezi nudimo priliku za stručno osposobljavanje na području intenzivne njege i anesteziologije


Vaše ponude očekujemo na adresu: Neurologisches Rehabilitationszentrum, Godeshöhe e.V., Pflegedienstleitung Frau Hasenknopf, Waldstraße 2-10, 53177 Bonn ili elektronički na pdl@godeshoehe.de.
Poželjne su ponude elektronički na pdl@godeshoehe.de.

Pošaljite nam svoju dokumentaciju s popratnim pismom i životopisom na njemačkom ili engleskom jeziku najkasnije do petka, 9. ožujka 2012. Molimo da navedete i svoje kontakt podatke (telefon i e-mail adresu). Kandidate koje budemo željeli detaljnije upoznati pozvat ćemo na razgovor i osobno predstavljanje, koji će biti u Hrvatskoj.

Dodatne informacije možete dobiti kod - Iris Hasenknopf, voditelj zdravstvene njege i opskrbe, 0049-228381-675 ili pdl@godeshoehe.de, te kod - Dirk Jend, namjesnik voditelja zdravstvene njege i opskrbe, 0049-228381-710 ili jend@godeshoehe.de.

Želite prijaviti greške?