Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova vlast

Nadzorni odbor Končara stavio mandate na raspolaganje

đuro perica
Ivana Ivanović/PIXSELL
02.01.2012.
u 16:15

Predsjednik NO-a Božidar Piller te članovi Đuro Perica, Elvis Kovačević i Nenad Matić stavili su svoje mandate na raspolaganje.

Predsjednik Nadzornog odbora Končar-Elektroindustrije d.d. Božidar Piller te članovi NO-a Đuro Perica, Elvis Kovačević i Nenad Matić, koje je predložila Vlada Jadranke Kosor, stavili su svoje mandate na raspolaganje.

– Prema čl. 7. Zakona o postupku primopredaje vlasti, članovi Nadzornog odbora Končar-Elektroindustrije d.d., koje je predložila Vlada Republike Hrvatske, dostavili su Vladi Republike Hrvatske 30. prosinca 2011. godine podneske kojima stavljaju svoje mandate na raspolaganje u otvorenom roku – navodi se u Končarovoj obavijesti na Zagrebačkoj burzi.

Komentara 19

LU
lutomirski
16:33 02.01.2012.

obicno su ljudi u takvim odborima koji imaju veze,mogu poslove donijeti itd. a ne ti gubitasi sto Hrvatska posjeduje,,

CH
chemica
17:28 02.01.2012.

Đuro agronom je \"nadzirao\" Končar-Elektroindustriju. Urnebesno. Dobro da ga nisu stavili za ministra turizma. Kako su ono rvatine obećale devedesete: Sposobnost, a ne podobnost! Da, vidimo. Prvo namiri podobne, a sposobnima je ionako najmudrije pobjeći iz ovog \"raja na Zemlji\".

CI
ciara46
00:51 03.01.2012.

Konačno da se ti stari prdonje maknu, dosta su se nagrabili ali se nisu naradili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije