Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi koncept

Na Zrće uvode reda, ali ne među partijanere!

zrce
Zeljko Mrsic/PIXSELL
28.08.2013.
u 12:25

Grad Novalja upravo je raspisao natječaj za izradu masterplana turizma destinacije do 2025. godine, piše Poslovni.hr.

Grad Novalja upravo je raspisao natječaj za izradu masterplana turizma destinacije do 2025. godine, a sudeći po opisu zadatka i pojašnjenju gradske uprave, osnovni cilj nove strategije bit će uvođenje reda na popularnom Zrću, piše Poslovni dnevnik.

Predsjednik gradskog vijeća Boris Šuljić odmah je za Poslovni.hr otklonio svaku mogućnost zatvaranja svjetski poznate partijanerske destinacije, o čemu se spekuliralo. Šuljić, koji je ujedno vlasnik kluba Kalypso, jednog od triju klubova na novaljskom dijelu poznate plaže, očekuje da će se Zrće proširiti, ali i "dovesti pod kontrolu".

Pritom se "uvođenje reda" gotovo i ne odnosi na ponašanje gostiju, od kojih cijela destinacija dobro zarađuje, nego se misli na kontrolu ambicija i budućih poteza investitora, odnosno vlasnika ugostiteljskih objekata. Detalje pročitajte ovdje.

>>Blog 'Zrćemanija'

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije