Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konkurentnost

Metro Cash & Carry pokreće maloprodajni lanac “Moj dućan”

de Witt
ARHIVA VL
03.08.2010.
u 11:40

U lanac je zasad uključeno 400 neovisnih trgovaca koji uključivanjem u Metroovu mrežu ostvaruju povoljnije uvjete nabave. Do kraja 2011. trebalo bi se uključiti čak 1000 dućana.

Metro Cash & Carry Hrvatska počeo je stvarati lanac malih i srednjih dućana pod nazivom “Moj dućan”, u koji je zasad uključeno 400 trgovina. Neovisni trgovci uključivanjem u Metroovu mrežu ostvaruju povoljnije uvjete nabave, što se odražava i na ponudu kupcima. Plan povećanja konkurentnosti na ovaj način obuhvatit će, prema najavama iz Metroa, čak 1000 dućana do kraja 2011. godine.

Veleprodajni lanac ovako namjerava proširiti prodajnu mrežu za svoje robne marke Aro, Fine Food i Sigma, koje će plasirati uz posebne rabate i popuste, a malim će trgovcima zauzvrat osigurati promotivnu podršku koja je za njih preskupa. Jamči im oglašavanje na TV postajama i na internetskoj stranici te druge oblike komunikacije prema krajnjim potrošačima, kao što su “newsletter” kampanje, plakati, letci i ostali promotivni materijali. Metro grupa u 33 zemlje ima više od 2100 trgovina i zapošljava oko 300.000 radnika.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Glina74
Glina74
09:15 05.08.2010.

Metro grupa ima u 33 zemlje 2100 trgovina i u Velikoj Hrvatskoj otvara samo 1000 novi dučana :::::::: mene zanima tko je tu BOLESTAN dali ova Eiesner Mijić zna što piše i dali lektor kod VEČERNJEG nezna da to malomalo koregira odnosno ispravi.

OR
ordinaryhandsome
06:02 05.08.2010.

pa nakon bombardiranja Konzuma po kvartovima, logičan epilog je \"nekakva\" koorperativna suradnja malih s velikime u ovome ;) vrlo mudro ak mogu bit slobodan hehe :) no sad ima tu i druga strana medalje, kao što je support tolikoj količinini dućana, al u svakom slučaju zvuči zabavno hehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije