Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suradnja

Mercator-H otvara dvije nove trgovine namještaja JYSK

jysk (1)
Iva Vidović/VLM
24.04.2013.
u 18:19

Upravo je potpisan i ugovor s tvrtkom Pevec koja će, uz JYSK, obogatiti sadržaj centra Getro u Novom Zagrebu asortimanom vezanim uz vrt i mehanizaciju, tehniku

U sklopu centra Getro u Sesvetama i Novom Zagrebu sutra se otvaraju trgovine JYSK-a – poznatog danskog trgovca namještajem. Trgovine JYSK-a prostirat će se svaka na oko 1200 četvornih metara i posjetiteljima centra ponuditi široki asortiman za kućanstvo i dom po povoljnim cijenama, priopćeno je iz Mercatora-H. 

Suradnja Jyska i Mercatora-H, koji u vlasništvu ima i brend Getro, dosad je obuhvatila čak 12 trgovina JYSK-a diljem Hrvatske, a ponuda se može pronaći i u pojedinim centrima Mercatora. Upravo je potpisan i ugovor s tvrtkom Pevec koja će, uz JYSK, obogatiti sadržaj centra Getro u Novom Zagrebu asortimanom vezanim uz vrt i mehanizaciju, tehniku, ali i ostale proizvode po načelu ''napravi sam“. Trgovina Peveca u centru Getro u Novom Zagrebu prostirat će se na 4500 četvornih metara i svoja vrata otvara do jeseni.

– Mercator –H odlučan je u strategiji da Getro trgovine postaju kvartovski centri koji će sadržavati komplementarnu ponudu; od prehrane preko tehničkog asortimana te vrta i okućnice i na taj način građanima osigurati cjenovno pristupačnu kupnju za kućanstvo i dom na jednom mjestu – tvrde u Mercatoru-H.

>>Danski trgovački lanac Jysk otvorio vrata u Gospiću

Ključne riječi

Komentara 1

IR
irac07
11:30 14.07.2015.

Preporuka ! Neka nitko nikad ni slučajno ne kupi dave stolice u jysku i zajebe se ko ja, gori proizvod ljudska ruka do sad još nije izradila.....pozdrav !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije