Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CROMA

Menadžeri godine za velike tvrtke su Igor Greblički i Damir Skender

Igor Greblicki
nnn
16.11.2010.
u 11:54

Nagrade za životno djelo dobili su starija potpredsjednica Agrokora Ljerka Puljić i Đuro Horvat, osnivač i generalni direktor tvrtke Tehnix iz Donjeg Kraljevca

Igor Greblički, predsjednik uprave Boxmarka iz Trnovca Bartolovečkog, i direktor osječke Saponije Damir Skender, dobitnici su nagrade za najbolje menadžere velikih hrvatskih poduzeća koje je danas u Zagrebu 20. put dodijelila Hrvatska udruga menadžera - CROMA.

- Greblički je nagrađen za izuzetan osobni doprinos u realizaciji greenfield investicija u slobodnoj industrijskoj zoni Varaždin i otvaranje više od 2300 radnih mjesta u izvozno orijentiranoj proizvodnji kožnatih presvlaka i druge opreme za automobilsku industriju. Skender je nagrađen za izuzetan osobni doprinos profiliranju proizvodnog programa na temelju ulaganja u istraživačko-razvojni rad, operativno restrukturiranje poslovanja i strateški marketing u području kemijske, prehrambene i farmaceutske industrije - obrazložili su iz CROME.

Ove godine CROMA je dodijelila 14 ravnopravnih nagrada i priznanja Menadžer godine u devet različitih kategorija.

Menadžerima godine u kategoriji srednjih poduzeća proglašeni su Adrian Josip Ježina iz B.neta i Rajko Vukelić iz riječke tvrtke Vulkan nova.

- Dok telekomunikacijsko tržište posljednjih godina stagnira, mi smo rasli između 20 i 30 posto godišnje - kazao je Ježina.

Najbolji direktori malih poduzeća su Nikola Nemčević iz Jan-spidera iz Pitomače i Radisav Drljević iz TTO Thermotechnika iz Dražice.

Najbolja mlada menadžerica je Vesna Pavletić iz riječke Pavletić grupacije, nagrađena je za izuzetan osobni doprinos razvoju obiteljskog poduzetništva u području proizvodnje i direktnog marketinga ekološki i ergonomski izrađenih madraca i fotelja.

Vlado Miš iz rapskoga hotelsko-ugostiteljskog sustava Imperial, proglašen je za najboljeg menadžera u javnim poduzećima. Poduzetnikom godine proglašena je Bernarda Cecelja, osnivačica i direktorica tvrtke Bernarda iz Nedelišća. Graciano Rudan iz žminjske tvrtke Rudan najbolji je projekt-menadžer. Za najbolje menadžere inozemnih poduzeća koja posluju u Hrvatskoj proglašeni su Darko Ranogajec iz tvrtke Omco Croatia iz Huma na Sutli i Željko Uzelac iz tvrtke Metalni lijev iz Benkovca.

Nagrade za životno djelo CROMA je ove godine dodijelila starijoj potpredsjednici Agrokora Ljerki Puljić i Đuri Horvatu, osnivaču i generalnom direktoru tvrtke Tehnix iz Donjeg Kraljevca.

Ključne riječi

Komentara 13

ST
stefj
13:44 16.11.2010.

To su slijedeći kandidati za Remetinac? Ili su to samo dobitnici Zlatne Kune...

OB
-obrisani-
15:09 16.11.2010.

kupujmo slavonsko!

ID
ivo dugobaba
21:48 16.11.2010.

Koliko su ove pizde godine (oprostite na izrazu) zaposlile radnika u 2009 i 2010 godini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije