Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ide u NO

Matko Bolanča odlazi s mjesta predsjednika Uprave Plive

\'15.07.2009., Zagreb - Konferencija za novinare farmaceutske kompanije Pliva povodom pripajanja Plive Teva-i. Dosadasnje akcije prezentirao je Matko Bolanca, predsjednik uprave Plive.  Photo: Robert
Robert Anić/Pixsell
20.06.2012.
u 15:12

Tijekom svoga mandata stabilizirao je financijske rezultate poslovanja, a Pliva je zadržala respektabilnu vodeću poziciju na domaćem tržištu, poručuju iz Plive

Pliva Hrvatska objavila je imenovanje Matka Bolanče na položaj člana Nadzornog odbora društva nakon njegove odluke da napusti mjesto predsjednika Uprave Plive, javlja Poslovni.hr.

Tihomir Orešković, dosadašnji član Nadzornog odbora Plive Hrvatske d.o.o., imenovan je predsjednikom Uprave od 1. srpnja 2012., a njegova će odgovornost biti i poslovanje Plive u regiji jugoistočne Europe. 

– Tijekom svoga mandata stabilizirao je financijske rezultate poslovanja, a Pliva je zadržala respektabilnu vodeću poziciju na domaćem tržištu – poručuju iz Plive.

Bolanča je istaknuo kako je izuzetno ponosan što je imao priliku voditi "ovako sjajnu kompaniju kroz brojne promjene proteklih pet godina".

>>Cijeli tekst čitajte ovdje

 

Komentara 6

VE
velika
19:18 20.06.2012.

nakon njegove odluke ha ha eto i on se smije

GO
google385
07:35 21.06.2012.

ako je sposoban i posten treba ga ukljuciti u politiku

DO
doktorica
08:19 21.06.2012.

Tijekom svoga mandata stabilizirao je financijske rezultate poslovanja, a Pliva je zadržala respektabilnu vodeću poziciju na domaćem tržištu, poručuju iz Plive......ali su zaboravili reći da otpuštanjem visokokvalificiranih stručnjaka(750 u jednom danu)Pliva postaje generička tvrtka u kojoj se više ništa ne istražuje i nema više inovatora(Sumamed)koji su pronjeli slavu te tada hrvatske firme a sada u raljama stranca koji izvlači dobit za sebe,a ne i za Hrvatsku.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije