Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaštita brendova

Magma ishodila zabranu upotrebe žigova Turbo Limač i Coconut

Turbo limač (1)
26.06.2011.
u 14:39

Fižulić je preduhitrio Vučićevića koji je najavio da će inspekcija micati znak Turbo Limača iz dućana

Trgovački sud u Zagrebu zabranio je tvrtkama Adria design i NCA Investment groupu korištenje žigova Turbo Limač, Budi moj medo, Bearfoot, Boyz Ine, BTS, Bubu, Coconut baby, Coconut girl, GirlZ Inc i X-Kid. Goranko Fižulić je time preduhitrio srbijanskog investitora Slobodan Vučićevića, većinskog suvlasnika zajedničke tvrtke Adria designa, koji je najavio da će inspekcija uskoro micati znak Turbo Limača i ostale brendove iz Magminih dućana. Sud je, nakon obostranih optužbi za kršenje ugovora, 17. lipnja izdao Rješenje o privremenoj mjeri koja vrijedi do pravomoćnog okončanja spora između Magme kao tužitelja i Adria designa i NCA Investmeng groupa kao tuženika. Adria design dužan je prestati koristiti žig Turbo Limača i ostalih brendova u svih 29 trgovina te obavijestiti nadležne organe u Srbiji da obustave postupak koji je pokrenula Adria design. (vwm)

Ključne riječi

Komentara 6

NE
neverane
23:36 26.06.2011.

Iza tih žigova čuči jedno veliko nula.

LJ
love joe
07:00 27.06.2011.

fižuliću je mjesto u zatvoru zbog pljačke

OB
-obrisani-
08:15 27.06.2011.

magma ili magla he he he -ako nejde drugacije onda zabranit magnumom he he he

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije