Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nove glavobolje

Loša vijest za vozače: Od utorka cijene goriva ponovo idu gore

gorivo, benzin
Arhiva VL
01.09.2012.
u 19:37

Najprodavaniji Eurosuper 95 raste za 22 lipe i iznosit će 11,23 kune po litri u novom obračunu. Eurodizel ovaj put ide gore za 13 lipa i nova cijena je 10,38 kuna, javlja Dnevnik.hr.

Cijene goriva vozačima će od utorka zadavati glavobolje. Kako doznaje Dnevnik.hr cijene opet idu gore. Poremećaj na svjetskom tržištu doveo je do neočekivanog rasta i u ljetnim mjesecima.

Najprodavaniji Eurosuper 95 raste za 22 lipe i iznosit će 11,23 kune po litri u novom obračunu. Eurodizel ovaj put ide gore za 13 lipa i nova cijena je 10,38 kuna. U odnosu na prošli obračun po prosječnom spremniku to je povećanje od 11 kuna.

– Nitko više ne može računati nikakvu industrijsku proizvodnju, avio kompanije propadaju radi cijene goriva koje rastu, više nitko ne može s nikakvim parametrima ući u izračunavanje ozbiljnosti određenih stvari – rekao je Davor Štern za Dnevnik.hr. OPEC je nekada kontrolirao cijene ponude i potražnje. Sada nema takvog tijela. Štern smatra nešto bi se uskoro trebalo poduzeti.

Ključne riječi

Komentara 90

ZA
zagrebHR
23:13 01.09.2012.

ovo je u skladu s lupetanjem napamet Čačića koji je govorio da će vrhunac nezaposlenosti biti u svibnju a onda slijedi pad i da će cijene nafte ovo ljeto bit u stalnom padu, naravno sve su to njegove gluposti kojee je javno izjavljivao a to nema veze s ničim, povećanje nezaposlenosti slijedi u slijedećih nekoliko mjeseci a cijene benzina će nastavit rast ali zato mi imamo Čačića koji uvijek dava točne prognoze

AL
AlanFord
23:20 01.09.2012.

Da, padat će i dalje. To je bilo potpuno očekivano. Očekujem još slijedeću i 2014 godinu kao krizne. Tek 2017 može se govoriti o nekom napredku.

IC
ico1
23:15 01.09.2012.

Valjda Čačić priprema ostavku svi znamo štaje javno reko na tv.. Pas bio tko laže!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije