Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
digli plaće

Lidl povećao bruto plaće svojim zaposlenicima za 4 posto

Lidl (1)
Lidl
01.03.2013.
u 12:18

Od mjeseca ožujka povećava se plaća za više od 1.450 zaposlenika koji rade u trgovinama, skladištima i logističkim centrima

Lidl Hrvatska svojim će zaposlenicima koji rade u trgovinama i skladištima povećati bruto plaće za 4 posto. Odluka je to koju je donijela Uprava, a povećanje plaće osjetit će više od 1200 radnika u ukupno 83 trgovine Lidla te više od 250 zaposlenih u logističkim centrima Lidla.

– Od mjeseca ožujka povećava se plaća za više od 1.450 zaposlenika, čime je Lidl Hrvatska još jednom pokazao svoju socijalnu osjetljivost i brigu za svoje zaposlenike – priopćili su iz Lidla. Inače, Lidl u Hrvatskoj ima preko 1.600 zaposlenika.

– Lidl Hrvatska kontinuiramo povećava broj zaposlenika i širi svoju prodajnu mrežu. Od početnih 13 trgovina otvorenih 2006., Lidl danas ima 83 trgovine, od čega se 11 nalazi u Zagrebu. Lidl u Hrvatskoj kontinuirano prima različita priznanja i nagrade za svoj rad, pa je tako drugu godinu zaredom, kao priznanje za brigu o svojim zaposlenicima, u siječnju 2013. primio certifikat "Poslodavac Partner", čime je potvrđeno da Lidl zadovoljava visoke standarde kvalitete upravljanja ljudskim resursima – dodaju.

>> Lidl pomogao Dječjem vrtiću Krijesnica u Hrvatskoj Kostajnici

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije