Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na svjetskom tronu

Ledo ima najbolji sladoled na svijetu!

ledo
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
1/3
18.10.2013.
u 19:08

IICC već četvrtu godinu zaredom dodjeljuje Ledu d.d. nagrade za izvrsnost i inovativnost

Međunarodno udruženje proizvođača sladoleda (IICC) na svojoj je redovnoj godišnjoj konferenciji, održanoj u Norveškoj, proglasilo Ledov sladoled Ledo Torta od borovnice i bijele čokolade na štapiću za najbolji sladoled na svijetu.

Također, Ledova kampanja Ledonardo, u kojoj su potrošači sami mogli osmisliti sladoled, proglašena je za najbolje komercijalno rješenje.

Ledova Torta još je prije dvije godine proglašena najinovativnijim sladoledom.

International Ice Cream Consortium djeluje 24 godine te okuplja međunarodne proizvođače sladoleda diljem svijeta, a već četvrtu godinu zaredom dodjeljuje Ledu d.d. nagrade za izvrsnost i inovativnost.

2010. godine u Meksiku Ledo je osvojio nagradu za najinovativniji sladoled King Extra Amadeus, a već sljedeće godine istu titulu dobila je Ledo Torta na štapiću, dok je prošle godine nagradu za najinovativniji proizvod odnio Multipack sladoled Vruća ljubav.

>>Ledovi King i torta na sladoledu na tronu u Londonu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije