Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovor premijerke

Kosor o Sanaderovim izjavama: Prijetnje nas neće zaustaviti

kosor
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
1/4
13.10.2010.
u 11:13

- Trendovi pokazuju da se stvari polako ali sigurno pomiču na bolje, zaključila je Kosor.

- Prijetnji i zastrašivanja ima jako puno ovih dana, ali nikakve prijetnje i spinovi, koji se u posljednje vrijeme javljaju na političkoj sceni, mene i moj tim neće spriječiti da program gospodarskog oporavka, završetka pregovora za ulazak u EU i borbu protiv korupcije provedemo do kraja. Posao se mora odraditi do kraja jer je to dobro za našu djecu, za budućnost Hrvatske - rekla je premijerka Jadranka Kosor nakon današnjeg otvaranja sajma Ambienta na Zagrebačkom velesajmu, odgovarajući na pitanje je li joj naštetilo svjedočenje Ive Sanadera o Ini. Na Sanaderovu poruku "Tko pod drugim jamu kopa, u nju sam pada", Kosor je kazala:

 - To je ozbiljna prijetnja i ako se ta poslovica treba tumačiti kao kopanje rupe, učvršćivanje pravne države, i dalje ću inzistirati sa svojim svim kolegama u HDZ-u i Vladi da se pravna država učvrsti, institucije odrade svoj posao i da u toj borbi za pravnu državu, protiv kriminala i korupcije, nitko nema pravo posustati i uplašiti se. Oni koji se boje neka odu, a oni koji mogu taj posao odraditi do kraja, neka ostanu. To je moja poruka svima nama koji činimo tri stupa vlasti u RH - kazala je Kosor.

>>Jandroković: To su patetične izjave čovjeka koji je pobjegao

Program gospodarskog oporavka mora se, kazala je Kosor, još odlučnije i čvršće provoditi.

- Program mora biti proveden do kraja, unatoč mnogima koji su protiv. Kad bolni rezovi pokucaju na naša vrata, onda prozore i vrata moramo otvoriti, a ne reći da nas nema doma - dodala je Kosor. Istaknula je da je vanjsko-trgovinska bilanca u prvih osam mjeseci ove godine u odnosu na lani porasla sa 39 milijuna na 175 milijuna dolara.

- Trendovi pokazuju da se stvari polako ali sigurno pomiču na bolje - zaključila je Kosor.

 

Ključne riječi

Komentara 339

Avatar jovanhovan
jovanhovan
17:37 13.10.2010.

Ovo je sumrak slobodnog izjašnjavanja. Užas.

UN
unknown99
12:21 13.10.2010.

Kosorica pjeva onu pjesmicu Samo smijem se i smijes se i sve je isto kao prije, zamisljam da nicega se vise ne sjecam Smijem se smijem se smijem se...

Avatar HRB
HRB
23:07 13.10.2010.

Hrvatska se čisti iznutra. Sve je bolja i bolja. Srbija se vrti u svom košmaru, a Slovenija usporava polako. Od Srbije nema ništa još dugo dugo vremena. Koliko oni rade u korist svoje štete to je nevjerojatno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije