Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otišli korak dalje

Konkurencija iPadu: Sony predstavio novi preklopni tablet

sony tablet
Reuters/Pixsell
01.09.2011.
u 14:31

Sonyjev tablet ima dva 5,5-inčna zaslona osjetljiva na dodir, 16 GB memorije, wi-fi te 3G mrežu

Sony je jučer predstavio prvo preklopno tablet računalo Sony Tablet P te time postao najveći konkurent Appleovu iPadu.

Sonyjev tablet ima dva 5,5-inčna zaslona osjetljiva na dodir, a najveća mu je prednost što se može preklopiti i time ga čini manjim od sličnih uređaja. Za 20 funti je jeftiniji od iPada 2, odnosno stajat će 479 funti ili oko 4020 kuna.

Ima 16 GB memorije, wi-fi te 3G internet mrežu. Dva ekrana mogu se koristiti kao jedan, no i svaki može djelovati samostalno. Primjerice, na jednom možete čitati e-mail, a na drugom igrati igricu. 

Ključne riječi

Komentara 1

JM
Josip Mihaljic
17:09 04.09.2011.

Ovo nije ni K od konkurencije ipad-u Sony je davno izgubio sve velike bitke , dobio je onu sa blueray tehnologijom ali sve ostale su izgubili Nema inovativnosti više u sony-u vec u zadnje vrijeme rade copy/paste posao a toa to se vidi i u sony ericsson suradnji , odavno su odustali od natjecanja sa apple-om , htc-om , lg-om itd... već samo prepakiravaju stare i iskorištene ideje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije