Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proradio mu inat

Končar: Iz inata neću odustati od kupnje 3. maja

'SPECIJAL OBZOR 29.11.2011., Zagreb - Danko Koncar, najbogatiji Hrvat na svijetu cije se bogatsvo procjenjuje na 3 milijarde dolara. Poslovno carstvo prostire se po cijelome svijetu, a nista skromnije
'Robert Anic/PIXSELL'
14.03.2012.
u 22:12

Obersnel: Ako ispuni ono što je izneseno u ponudi za restrukturiranje, onda problema nema.

Danko Končar je za Radio Trsat izjavio kako iz inata neće odustati od kupnje brodogradilišta 3. maj, te da ga u kupnji može spriječiti još jedino Vlada iako zna da neće zaraditi ni jednu pišljivu lipu.

"Što sam skrivio?"

Potvrdio je da će biti otpuštanja, ali da će radnici biti zbrinuti, a ne tek izbačeni iz tvrtke. Razočaran je izjavama političara i napisima u medijima te se pita je li idiot jer se jedini javio na natječaj.

- Uzmite Linićevu izjavu. Što sam ja to skrivio da me se tako tretira? - pita se Končar, koji je također rekao da je očito da se neka politička struja okrenula protiv njega. Spomenuo je pritom "riječku nogometnu ekipu" i riječkog gradonačelnika Vojka Obersnela.

>> Cijeli razgovor možete poslušati ovdje

Sa sinom u posjetu brodogradilištima

Končar je sa sinom Nenadom i najbližim suradnicima u srijedu posjetio brodogradilište Kraljevica i riječki 3. maj.

U 3. maju Končara je primila cjelokupna uprava, a na tom je sastanku s njim bio i Rüdiger Schaaf, njemački biznismen, koji je zainteresiran za ulaganja u Hrvatskoj. Schaaf je vlasnik brodogradilišta u njemačkom gradu Emdenu, u kojem se u prvom redu bave gradnjom plovila i cjelokupne opreme za vjetroelektrane na pučini.

>> Više o Končarevom posjetu pročitajte ovdje

Komentara 51

K1
k1milica
22:33 14.03.2012.

ovaj ne zivi na drzavnim jaslama, oce ulozit umjesto dignut stvarno neozbiljan igrac....

Avatar Vrijeme
Vrijeme
22:40 14.03.2012.

Cuj,..iz inata,....kakvi su to folovi,....iz inata? Pa sto ne proglasimo stecaj i ne iskoristimo to zemljiste? Zasto ga moramo davati drugima da to iskoriste? Koja je razlika?

LI
liburnik
11:18 15.03.2012.

Pučinske elektrane možemo i sami odraditi........ Ovako ćemo dati posla \"partnerima\" iz Njemačke koji će profitirati na cijeni \"ekološke\" struje koju svi mi subvencioniramo...... Naša brodogradnja i elektrostrojogradnja to mogu odraditi i bez Jadranskih ulaganja i bez partnera.......Ako nam trebaa know how ......može se uvijek kupiti kakvog Švabu ili Danca iz te branše ........ bilo bi to mnogo jeftinije nego ovako. Končar je obični mešetar sa nekretninama......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije