Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
farmaceutska industrija

Kompanija PharmaS proširila poslovanje na Švicarsku

PharmaS
Davor Visnjic/PIXSELL
07.05.2014.
u 15:13

- Nakon dodatka prehrani PharmaS PROBalansa, u ovoj godini ćemo u Hrvatskoj lansirati još pet proizvoda, a vrlo brzo slijedi i prvo lansiranje na tržištu Švicarske- rekao je predsjednik Uprave PharmaSa Jerko Jakšić.

Farmaceutska kompanija PharmaS osnovala je kompaniju PharmaS Švicarska za proizvodnju i prodaju farmaceutskih proizvoda sa sjedištem u Ženevi, priopćili su iz LURA grupe.

Dodaju kako je formiranje nove kompanije u skladu je s najavama pozicioniranja kompanije van zemalja regije, a sve s ciljem jačanja branda PharmaS te plasiranja proizvoda iz nove Consumer Healthcare divizije, odnosno bezreceptnih proizvoda, na većem geografskom području.

Predsjednik Uprave PharmaSa Jerko Jakšić kazao je da ga veseli što je prva zemlja u koju ulaze nakon pozicioniranja u regiji, upravo Švicarska koja ima dugu tradiciju u farmaceutskoj industriji. 

- Iako će mnogima izgledati iznenađujuće, u Švicarskoj postoji potencijal za plasiranje naših bezreceptnih proizvoda, konkretno inovativnih brandova koje razvijamo u kompaniji. Nakon dodatka prehrani PharmaS PROBalansa, u ovoj godini ćemo u Hrvatskoj lansirati još pet proizvoda, a vrlo brzo slijedi i prvo lansiranje na tržištu Švicarske- rekao je Jerko Jakšić.

Švicarska će tako postati sedma zemlja u kojoj PharmaS posluje. Kompanija također posluje u Hrvatskoj, Srbiji, BiH, Kosovu, Makedoniji i Albaniji. 

>> Svi u redu za kupnju Gradskih ljekarni: Oktal Pharma, Belupo, Phoenix, JGL, Prima pharme

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije