Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preuzimanje

Karlovačka banka preuzela Ilirika vrijednosne papire

burza
Reuters/PIXSELL
10.05.2010.
u 14:20

Poslovanje brokerskoga društva Ilirika vrijednosnih papira od danas se odvija u sklopu Karlovačke banke koja je preuzimanjem ojačala svoje investicijsko poslovanje.

Poslovanje brokerskoga društva Ilirika vrijednosnih papira od jučer se odvija u sklopu Karlovačke banke koja je preuzimanjem ojačala svoje investicijsko poslovanje. Banka je tek netom prije akvizicije obznanila transakciju o kojoj se govori od ožujka pošto je slovenska Ilirika objavila povlačenje iz brokerskoga poslovanja u Hrvatskoj.

Pad prosječnih mjesečnih volumena s prošlogodišnjih 16 milijuna kuna na 10 milijuna kuna na početku ove godine bio je temeljni razlog da Ilirika Investments "odsiječe" ovaj dio svoga poslovanja.

Karlovačka je banka, pak, prošireni sektor investicijskog bankarstva smjestila na novu zagrebačku adresu te o tome obavijestila svoje i Ilirikine klijente. Najavljuju unapređivanje razine usluga internetskim trgovanjem, upravljanjem portfeljom i trgovanjem na stranim tržištima. Klijentima će ubuduće o trendovima na domaćem i stranim tržištima kapitala te gospodarskim kretanjima u zemlji, regiji i svijetu slati periodične e-izvještaje. (vwm)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije