Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
restrukturiranje

Ježić potvrdio da prestaje biti većinski vlasnik Diokija

'11.06.2005.,Rijeka - Robert Jezic  Photo: Goran Kovacic/PIXSELL'
'Goran Kovacic/PIXSELL'
21.03.2012.
u 17:45

Robert Ježić potpisao je sporazum o vlasničkom restrukturiranju petrokemijske industrije Dioki.

"Traženi dokument je potpisan", napisao je Robert Ježić u SMS poruci Poslovnom dnevniku i tako potvrdio da prestaje biti većinski vlasnik petrokemijske industrije Dioki, što je radnicima te tvrtke jučer rekao ministar gospodarstva Radimir Čačić.

Ježić je, dakle, pristao potpisati sporazum o vlasničkom restrukturiranju, ali nije otkrio i kakva će biti nova vlasnička struktura. Dogovor će se naći na sjednici Vlade u četvrtak, a ujutro će ključnim vjerovnicima biti utvrđeno točno stanje duga sa svim pripadajućim kamatama.

Cijeli članak možete pročitati ovdje.

Komentara 6

BI
bilikamen
20:14 21.03.2012.

Kako došlo, tako ošlo. Čini mi se da je taj Ježičak najpošteniji lopov. Jednostavno vratio što nije njegovo. Nema čovjek što izgubiti i onako ništa nije imao. Pošteno.

HA
Harpoon
21:03 21.03.2012.

Previše je štete učinio, previše novaca izvukao za sebe i prijatelje, da bi se na kraju izvukao samo nagodbom sa Bajom. Moguće samo u bananarama državici poput Hrvatske koja pretendira da bude lider u regiji. Svašta. On, mislim na Ježiča, naslijedio je oporučno od bogatog oca i OKI i Novi List.

AL
alphazulu99
21:40 21.03.2012.

Da li je to onaj Jezic sto financira predsjednicke kampanje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije