Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Jednostavno izračunajte povrat poreza koji vas očekuje!

Pametna kuna (1)
Pametna kuna
PR
Autor
PR članak
05.02.2013.
u 11:45

Stigla nam je veljača, mjesec ljubavi, ali i prijave poreza. Uz Pametnu kunu oslobodite se glavobolje i jednostavno izračunajte povrat poreza u samo nekoliko koraka

Iako se svi vesele povratu poreza, mnogo je onih koji zaziru od komplikacija koje se vežu uz određivanje dohotka, pronalaženje olakšica, popunjavanje prijave i izračunavanje konačnog iznosa povrata. Ako se pronalazite u ovom opisu i prijava poreza vam već tradicionalno svake godine zadaje glavobolju, pravo je vrijeme da posjetite Pametnu kunu i na jednom mjestu pronađete odgovore na sva vaša pitanja.

Započela je sezona prijava poreza!

Iako su prije dvije godine ukinute porezne olakšice za brojne stavke, jedan dio građana ipak još uvijek može ostvariti povrat poreza. Do 28. veljače poreznu prijavu dužni su podnijeti građani koji primaju inozemni dohodak (bez obzira na to je li riječ o plaći ili mirovini), honorarni radnici koji su prošle godine radili kod dva ili više poslodavaca, kao i oni koji ostvaruju dohodak od samostalne djelatnosti.

Kliknite stoga na Pametnu kunu jer vas tu, uz obrazac za prijavu poreza te savjete za njegovo točno, brzo i jednostavno popunjavanje, čeka i porezni kalkulator, uz pomoć kojeg ćete u tri laka koraka doći do svog iznosa povrata poreza!

Želite prijaviti greške?