Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nenamjerno se otkrio

Iza bloga IDStra i Sandra stoji slavni bloger Marko Rakar

\'08.04.2010.,Zagreb - Marko Rakar bloger optuzen da je na internetu objavio Registar hrvatskih branitelja . Photo: Davor Puklavec/PIXSELL\'
Davor Puklavec/Pixsell
30.11.2011.
u 16:11

Rakara je razotkrio profil fiktivnog lika Sandra na Facebooku koji je povezan s njegovim blogom na WordPressu

Iza bloga IDStra i fiktivnog lika Sandra koji ga vodi, a koji se u posljednje vrijeme oglašava na Facebooku, stoji poznata internetska ličnost i nesuđeni savjetnik Ive Josipovića Marko Rakar, otkriva Zimo.

Rakara je, naime, razotkrio Sandrov profil na Facebooku koji je povezan s njegovim blogom na WordPressu. Rakarov račun našao se na popisu developera Sandrove stranice na Facebooku, no Rakar ga je hitro uklonio nakon što je obaviješten o propustu.

Blog IDStra inače kritično piše o istarskom županu Ivanu Jakovčiću i njegovoj stranci IDS, koju se ondje negativno uspoređuje s vladajućim HDZ-om. Tako se među lažnim predizbornim plakatima, objavljenim na Sandrovu Facebook-računu, nalazi i onaj s porukom "Glas za HDZ je glas za IDS! Ili obrnuto? Ni ja više ne znam."

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
17:49 30.11.2011.

Tartufiću, vidim da brkaš albanski (poljitik) i slovenski (podatki), ali i činjenice. Rakar je objavio istinu, no znamo da ti odavno držiš tajkunsku stranu...

PR
pri
18:13 30.11.2011.

jel to onaj rakar što ga je precednik pravednik sa sedam stanova otkanto

KU
kukuriku
16:42 30.11.2011.

poljitik,...a i podatki su \"predizborni\"-falsó..!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije