Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FullBusines

Internet: Pokrenuti posao za samo pedeset kuna

surfanje,kompjuter,računalo,internet
PD
29.09.2012.
u 17:51

Servis je namijenjen obrtnicima, malim i srednjim tvrtkama

Na blokiranom tržištu rada za mnoge ljude rješenje je zaposlenja u pokretanju vlastitog poslovnog projekta. Upregnuti vlastita znanja i vještine, te svoje poduzetničko umijeće iskušati na globalnom tržištu interneta jednostavna je opcija.

Dok se otvaranje vlastite tvrtke za 10 kuna očekuje uskoro, već sada je poslovanje na internetu moguće pokrenuti za 50 kuna mjesečno. FullBusiness je internet start-up koji s više od 1700 hrvatskih tvrtki i obrtnika posljednje dvije godine razvija potpuno rješenje za poslovanje.

Poslovni korisnici mogu zadovoljiti veliki dio svojih potreba u svakodnevnom poslovanju, jednostavno i brzo kreirati web stranicu uz pomoć osobnog asistenta, pokrenuti online prodaju, pružati online podršku klijentima, biti u kontaktu s drugim korisnicima i besplatno se reklamirati na internetu i FullTV poslovnoj televiziji.

Servis je namijenjen obrtnicima, malim i srednjim tvrtkama kojima je dosad suradnja s web studijima, marketinškim agencijama i pružateljima usluga online plaćanja oduzimala previše vremena i novca. Svaki posjetitelj servisa može na jednome mjestu prikupiti potpune informacije ili iskustvo o tvrtkama i obrtima, vidjeti lokacije poslovnica, pronaći proizvode i usluge, kupovati online uz popuste i grupnu kupnju, te imati direktan kontakt s prodavačem.

Ključne riječi

Komentara 4

LA
larala
07:15 01.10.2012.

jako zanimljivi placeni oglasi za otvaranje obrta i firmi.....samo za 10, 20, 50 kn....a, nitko ne spominje državne namete od 3000,5000,7000 kn/mj koje moraš platiti radio, ne radio, imao, ne imao.....treba napuniti državnu kasu a, kako se nemre pošteno ondaa cemo ljude ovakvim clancima pozivati da se uvale u dugove i izgubeono malo što imaju... jadno da jadnije nemre biti

IG
igorl
10:59 01.10.2012.

Kog oni zavaravaju Za 50 kuna ne mogu natankat auto za otic do klijenta i platit si gablec, a kamoli jos nesto stic zaradit... Ovo su totalne debilane. Neg rijese pravnu zastitu i strpaju glavne protagoniste neplacanja poput R.Cacica u u zatvor, pa mozemo razmisljati. Siguran sam da ima tisuce ljudi sa idejom i 10-20k eura na racunu koji bi rado poceli nes radit kad bi znali da sporove i naplatu mogu rijesiti u realnom vremenu. I.

IG
igorl
11:00 01.10.2012.

E da - o debilanama poput pausalnog poreza, clanstva u komori i sl. ne zelim ni zapocinjat raspravu... I.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije