Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUKCIJA

Interkapital prodaje 576.880 dionica, odnosno 10,6% Podravke

Podravka
Marijan Sušenj/Pixsell
11.07.2011.
u 23:50

Riječ je o dionicama koje su završile u OTP banci, nakon čega su čelnici Podravke završili u Remetincu.

Investicijsko društvo Interkapital objavilo je natječaj za kupnju 576.880 dionica Podravke, koje predstavljaju 10,6 posto udjela u temeljnom kapitalu koprivničke kompanije.

Riječ je o dionicama koje su završile u vlasništvu OTP banke nakon što su menadžeri Podravke, koji su Fimi Ami dali nalog za kupnju, završili u Remetincu.

Ponude se primaju do 19. srpnja, a kupiti se može najmanje 1500 dionica.

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar nekakav
nekakav
14:23 14.07.2011.

ajd sad vi domoljubi, kupujte dionice, ako vjerujete da su tolko vrijedne... kad se provozate koprivnicom, i bacite pogled na zgrade od podravke, brzo okrećete glavu na drugu stranu.. jer one otužne prozore, sive fasade, to je teško gledati. i pitate se po čemu to nešto vrijedno, kome je podravka uopće zanimljiva. i shvatite. nikome. osim lokalnim političarima. koji mogu, a država je manjinski vlasnik (!) tamo zapošljavati ekipu.. a vi znate da su tamo mizerne plaće, sva zarad velike zaposlenosti u bijednoj podravini? i da njih čeka teška reorganizacija?

1P
1pikpanter1
15:56 27.08.2011.

ko bu to sad platio taj kiks kojeg su napravili komunisti na celu sa marincem, poljancecom, horvatom i drugim crvenim drugovima, za vrijeme komunista sve do 1990 podravka je stajala kraljevski, dolaskom \"sveznajucih komunista\" podravku su stelji prepisat i razgrabit, za tro je bio zaduzen komunista marinac sa svojim drugom iz djeljekovca poljancecom, pa horvatom z varazdina, sve je krenulo nizbrdo dok je bre stevan postavio marinca na celu podravbke, od tog trenutka svi su bili najureni odnosno penzionrani, koji su bili cijeli vijek u podravci, komunisti su uspjeli maznuti od podravke ovue dionice koje tu novinar spominje, eto vidite kakova je to bila \"komunisticka privatizacija\" komunista bedaka tudjmana i njegovih drugova-ceh ce opet platit svi u hrvtaskoj, u hrvatskoj jedni otimaju i nose a drugi placaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije