Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Graditelji

Industrogradnji posao u Kazanu vrijedan 15 milijuna eura

galinec
11.06.2010.
u 12:29

Industrogradnja je započela i poslove u sklopu modernizacije Željezare Nikšić u Crnoj Gori, ukupno vrijedne više od 20 milijuna eura.

Industrogradnja je ugovorila posao izgradnje stambene zgrade u Kazanu, glavnom gradu Republike Tatarstan u sastavu Ruske Federacije, obavijestili su iz kompanije danas Zagrebačku burzu. Vrijednost novog posla je 15 milijuna eura, a Industrogradnja je glavni izvođač. Industrogradnja u Ruskoj Federaciji u kontinuitetu posluje već gotovo 35 godina. U tom razdoblju izgrađene su brojne poslovne i stambene zgrade, trgovački centri, hoteli, tvornice i drugi objekti.

Industrogradnja je ovaj tjedan započela i poslove u sklopu modernizacije Željezare Nikšić u Crnoj Gori. Modernizacija Željezare Nikšić, ukupno vrijedne više od 20 milijuna eura, jedan je od najvećih aktualnih projekata u Crnoj Gori. Zagrebačka je tvrtka voditelj projekta u građevinskom dijelu te koordinira i nadzire više lokalnih izvođača.

- Ugovor u Crnoj Gori važan je jer je njime Industrogradnja otvorila novo izvozno tržište na kojem očekuje još poslova u budućnosti. Konačno, Industrogradnja vodi pregovore, koji su u poodmakloj fazi, oko velikoga građevinskog projekta na još jednom novom izvoznom tržištu  ističu u Industrogradnji.

Komentara 2

UK
Ugo Kajvez
14:13 11.06.2010.

Kaj ipak shvaćate da jedino možemo preživjeti od suradnje sa nesvrstanima i braće slavena !? ......... a EU .. niš ah? ....... obećanja ala brda i dolina ...... da, da, ...... neke stvari vrlo teško stižu iz dupe u glavu, prvo mora dobro zaboliti ........

UK
Ugo Kajvez
01:37 12.06.2010.

Isprika .... trebalo je glasiti .... . \" .... možemo preživjeti \"bez\" suradnje sa ... \"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije