Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imenovanja

HŽ imenovao nove izvršne direktore i članove NO-a

vlak
Davor Puklavec/PIXSELL
05.03.2012.
u 16:40

Zlatan Kuljiš imenovan je na mjesto direktora Korporativnih financija, Dinka Ostrogonac izabrana je za šeficu Interne revizije, a Vlatka Škorić ravnateljicom Ureda Uprave

U petak su imenovani izvršni direktori u HŽ Holdingu pa je tako za predsjednika Uprave HŽ Putničkog prijevoza imenovan dr. sc. Damir Grgić, a predsjednikom Uprave HŽ Vuče vlakova Damir Tot.

Zlatan Kuljiš imenovan je na mjesto direktora korporativnih financija, Dinka Ostrogonac izabrana je za šeficu interne revizije, a Vlatka Škorić ravnateljicom ureda uprave.

U Nadzorni odbor HŽ Carga imenovani su Danijel Krakić, Miljenko Belančić, Josip Benčić i Snježana Bočkal, dok su u NO-u HŽ Putničkog prijevoza imenovani Jasmin Krizmanić, Marijan Drempetić, Zlatan Kuljiš i Neven Petković.

U NO-u HŽ Vuče vlakova imenovani su Ante Neveščanin, Stjepan Petljak, dr. sc. Stephan Škorić i Zoran Ravlić, a u NO HŽ Infrastrukture imenovani su mr. sc. Oliver Kumrić, dr. sc. Ratko Zelenika, dr. sc. Ljudevit Krpan i Ivan Žilić.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
17:14 05.03.2012.

čujem da se jedan novi....odmah zaštitio s tako potrebnim zaštitarskim službama a frajer nema blage veze o poslu....ali je podoban....crvendać

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije