Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bankomati

Hypo banka pustila u promet prvi drive-in bankomat

drive-in bankomat
Arhiva VL
27.04.2010.
u 14:24

Drive-in bankomat Hypo banke nalazi se u sklopu zagrebačkog Hypo Centra, a klijentima Hypo banke kao i svim korisnicima bankomatske mreže bit će na raspolaganju 24 sata dnevno.

Hypo Alpe-Adria-Bank pustila je danas u promet prvi Hypo drive-in bankomat.

Drive-in bankomat Hypo banke nalazi se u sklopu zagrebačkog Hypo Centra, a klijentima Hypo banke kao i svim korisnicima bankomatske mreže bit će na raspolaganju 24 sata na dan.

Širenje bankomatske mreže i jačanje sektora građanstva sastavni su dio poslovne strategije Hypo Alpe-Adria-Banke u Hrvatskoj, a otvorenjem prvog drive-in bankomata Hypo banka odgovara na potrebe svojih klijenata te potvrđuje kontinuiran razvoj novih proizvoda i usluga prilagođenih današnjem brzom poslovanju, stoji u priopćenju.

Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. s mrežom od 71 podružnice i 186 bankomata pokriva područje cijele Hrvatske te ima više od 350.000 aktivnih klijenata. Tijekom protekle godine u rad je pušteno 27 novih bankomata, a u prva četiri mjeseca 2010. godine još sedam.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije