Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUP Dalmacije

HUP: Prijavite nam sve usporene ili zakočene projekte

hrvatski san
PIXSELL
18.06.2010.
u 14:29

HUP Dalmacije poziva sve poduzetnike i investitore čiji su projekti usporeni ili zaustavljeni da im se jave idućih 15 dana.

HUP Dalmacije poziva sve poduzetnike i investitore čiji su projekti usporeni ili zaustavljeni da im se jave idućih 15 dana kako bi se prikupili podaci o vrijednosti investicija i uzrocima koji su doveli do njihova zaustavljanja.

Prema riječima Hrvoja Marušića, predsjednika Izvršnog odbora HUP-a Dalmacije, Vladini dužnosnici prebacuju lopticu na lokalnu samoupravu dok čelnici gradova i županije kažu da nešto “škripi” u ministarstvima.

- Loptica ide gore-dolje, a poduzetnički projekti čekaju. Želimo doći do konkretnih podataka kako bi pomogli Vladi, da vidimo na kojim su mjestima i vrijedne investicije zakočene, naglasio je Marušić.

Vicencio Blagaić poručio je kako, nakon duge bitke za svoj “Hrvatski san”, želi pomoći i drugima koji se, kaže, bore s antipoduzetničkom klimom.

- Ovaj rat s ministricom nije na nju upućen kao osobu. Morao sam ići na sve ili ništa. Hvala Bogu, razum je prevladao,svi razumiju bit problema, rekao ja Blagaić dodajući kako je u Hrvatskoj, poglavito u Dalmaciji, mnogo birokratskih zamki pa nijedan poduzetnik ne želi ulaziti “u borbu".

Komentara 2

OB
-obrisani-
16:20 18.06.2010.

u Dalmaciji je na čekanju 3mlrd. kuna čistih investicija samo zbog traljavog dobivanja građevinskih dozvola.....ta gospoda koja radi na tim dozvolama nije zaslužila ni 10% plaće.....

GA
Garibaldi
17:14 18.06.2010.

Ta nasa ministrica Dropulic je dosta napravila nasem hrvatskom narodu nesrece pa nebi me sada cudilo da i dalje nastavi. Takva osoba bez griza savjesti gazi preko leseva samo ako od toga ima osobnu korist.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije