Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Place2go by Mazda

Hrvatska se predstavlja svijetu, svijet Hrvatskoj

mazda sajam (1)
Foto: Place2go
1/3
29.02.2012.
u 15:31

Predstavnik tvrtke Mazda Motor Croatia Ante Bartulović najavio je da će se na sajmu prvi put u Hrvatskoj izložiti najnoviji model automobila Mazda CX-5

Međunarodni sajam turizma Place2go by Mazda održat će se u Zagrebu od 30. ožujka do 1. travnja u Boćarskom domu na Prisavlju, a ulaz će biti besplatan. Na sajmu će uz Hrvatsku sudjelovati predstavnici Malezije, Tajlanda, Maldiva, Njemačke, Slovenije, Srbije, Francuske, Italije i Austrije. Organizatori sajma žele promicati kulturu putovanja te pružiti što više informacija o pojedinim destinacijama, običajima, gastronomiji te najlakšim načinom za stići do odredišta. Najavljene su i brojne prezentacije, promocije, stručna predavanja te seminari i radionice.

„Međunarodni sajam turizma Place2go by Mazda zamišljen je kao predstavljanje svijeta Hrvatskoj i Hrvatske svijetu, a izlagači će se predstaviti kroz zanimljivo i bogato opremljene štandove. Na glavnom sajamskom trgu posjetitelji će moći pogledati razne glazbene i plesne točke, a oni koji žele doznati više, mogu prisustvovati nizu predavanja, gdje će ih vrhunski poznavatelji određene destinacije kroz filmove i fotografije te, naravno, zanimljive priče pobliže upoznati s popularnim svjetskim odredištima. Svi posjetitelji sajma mogu sudjelovati u nagradnom igrama – rekla je direktorica sajma Damjana Domanovac.

Predstavnik tvrtke Mazda Motor Croatia Ante Bartulović najavio je da će se na sajmu prvi put u Hrvatskoj izložiti najnoviji model automobila Mazda CX-5. Partner sajma je Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA), a podržavaju ga Grad Zagreb, Ministarstva turizma te Hrvatska turistička zajednica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije