Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pridružite se

Hrvatska po prvi puta domaćin Globalnog kongresa poduzetništva

Globalni kongers poduzetništva
Foto: PR FOTO
1/2
09.06.2014.
u 12:25

Uz rastuću startup zajednicu i političko vodstvo, boreći se na svim razinama protiv kulture nesklone preuzimanju rizika, Hrvatska je savršen domaćin za prvi GEC2.

Nadovezujući se na šest uspješnih godina Globalnog kongresa poduzetništva, ponosan sam pozvati vas u Hrvatsku na prvi ikada GEC2 - novu seriju koja pruža delegatima priliku za produbljenu suradnju u određenim temama.
Od 22.- 26. rujna poduzetnici i poduzetnici-početnici (startup) iz cijelog svijeta okupljaju se u Zagrebu, Dubrovniku i Splitu kako bi stavili u fokus izazov koji posvuda opterećuje poduzetnike-početnike (startup) - razvijanje poduzetničkog načina razmišljanja.

Uz rastuću startup zajednicu i političko vodstvo, boreći se na svim razinama protiv kulture  nesklone preuzimanju rizika, Hrvatska je savršen domaćin za prvi GEC2.

Procjene su postavljene za broj nezaposlenih mladih ljudi širom svijeta na 75 milijuna - kriza koja utječe na cikluse od siromaštva, stagnacije gospodarstva pa čak i do političkih nemira. Međutim, stope nezaposlenosti mladih ne moraju se pretvoriti u katastrofu za tu generaciju i one na koje se odnosi.
GEC2: Poduzetničko razmišljanje se fokusira na mlade poduzetnike i one s namjerom da im omoguće pronaći svoj put, uvidom u najbolji formalni nastavni plan i program te iskustveno učenje za poduzetnike – početnike (startup).

Bilo da ste zainteresirani za rast vlastitog posla ili kreiranje ekosustava koji može podržati rast više  tisuća poduzetnika, GECje idealno mjesto da oslobodite svoje ideje, izgradite svoju mrežu i poduzmete sljedeći korak prema uspjehu.

Zajedno možemo donijeti ideje na život, unaprijediti gospodarski rast i proširiti ljudsku dobrobit. Poručio je Jonathan Ortmans, direktor GEC2.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije