Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ulaganje

HRT gradi sobu za pušenje koju će platiti 866 tisuća kuna

pusenje
Ivica Galović/Večernji list
19.03.2013.
u 17:07

Pušači s Hrvatske radiotelevizije konačno mogu odahnuti u strahu od inspekcije jer HRT upravo kreće u opremanje sobe za pušenje koju će platiti 866 tisuća kuna.

Pušači s Hrvatske radiotelevizije konačno mogu odahnuti u strahu od inspekcije jer HRT upravo kreće u opremanje sobe za pušenje koju će platiti 866 tisuća kuna, piše Poslovni dnevnik.

Kako je za Poslovni.hr potvrdio odjel za odnose s javnošću HRT-a, na uređenje prostora za pušenje javnu televiziju je prisilio Državni inspektorat.

"Državni inspektorat donio je rješenje kojim se naređuje HRT-u u svrhu sigurnosti, zaštite na radu i zaštite nepušača od djelovanja duhanskog dima, da prikladnim mjerama provede zaštitu nepušača od djelovanja duhanskog dima, odnosno da osigura zasebne prostorije s odgovarajućim prisilnim provjetravanjem u kojima bi pušenje bilo dozvoljeno. Prostori za pušenje izvedeni su u takozvanim zajedničkim prostorima objekta, a ulaganje obuhvaća osiguranje zakonski propisanih uvjeta za takve prostore, odnosno odgovarajuću ventilaciju", poručili su za Poslovni.hr s HRT-a. Tko se pokazao kao najpovoljniji ponuditelj u izgradnji "pušionice" doznajte ovdje.

Ključne riječi
HRT

Komentara 5

LI
Livi
19:58 19.03.2013.

Imaju li sve firme sobu za pusenje? Znaci od pristojbi treba finincirati sobu u iznosu od toliko stotina tisuca kn. Svaka cast, sve jedna od druge veselija vijest na rezimskoj HRT-u. Za poludit!!!

TO
toma1982
17:38 19.03.2013.

... nikad mi nije bilo jasno zašto plaćam HRT pristojbu, a sad mi je jasno! pa da gospoda s HRT-a imaju gdje zapaliti.. moj Bože pa zar ovome ima kraja?!

MC
mcmarko
20:14 19.03.2013.

ulaganje? ovo nije ulaganje nego čisti trošak i razbacivanje novca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije