Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trgovački sud

HG spot imenovao privremenog stečajnog upravitelja

hg spot
Dalibor Urukalović/Poslovni dnevnik/PIXSELL
15.03.2012.
u 13:20

Rješenjem Trgovačkog suda pokrenut je postupak radi utvrđivanja uvjeta za otvaranje stečajnog postupka, a za privremenog stečajnog upravitelja imenovan je Zdravko Mitak, piše u obavijesti koju je potpisao Saša Lončar.

Na internetskim stranicama Zagrebačke burze HG Spot je izvijestio o imenovanju privremenog stečajnog upravitelja.

– Rješenjem Trgovačkog suda od 5. siječnja 2012. pokrenut je postupak radi utvrđivanja uvjeta za otvaranje stečajnog postupka, a za privremenog stečajnog upravitelja imenovan je Zdravko Mitak – piše u obavijesti koju je potpisao Saša Lončar, predsjednik uprave HG Spota.

Inače, Zdravko Mitak poznat je kao stečajni upravitelj tvrtke Kamensko.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Vrijeme
Vrijeme
14:01 15.03.2012.

Bitno je da je na zgradi staklena sexy fasada. Na zapadu tvrtke rade godinama u iznajmljenim prostorima i na iznajmljenom strojevima da bi si zaradila koji dollar za svoju vlastitu zgradu.

IP
ivanka.p
14:54 15.03.2012.

@Immanuell: Laprdaš bez veze.

IM
Immanuell
13:53 15.03.2012.

Evo, sad će opet netko misliti da laprdam bez veze..... Nikad mi nije bilo jasno čime se HG spot uopće bavi, pa otđoh na njihove stranice..... Nije ni čudo što su potonuli, pogledajte kakav je to konglomerat djelatnosti koje veze nemaju jedna s drugom, a obuhvaćene su u istoj tvrtki..... Oni se dakle bave proizvodnjom, čitaj sklapanjem računalnih i uredskih strojeva, te uslugama vezanim uz to, gradnjom, projektiranjem, zastupanjem tvrtki u inozemstvu, iznajmljivanjem automobila, javnim cestovnim prijevozom putnika i tereta, trgovačkim posredništvom, PR - om..... Takav konglomerat bez poveznice u djelatnostima mogao je opstajati samo u 90 - tima pod kapom države. Čim je popustila majka država, poduzeće je otišlo pod stečaj. Majka mu stara, ako se baviš nečim, tada se bavi time, ne možeš miješati kruške i čokoladu.... Žao mi je ljudi, dio će sigurno ostati izvan stečajnog postupka kao višak.... Uvijek naj..e onaj što je najmanje kriv.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije