Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osiguravatelji

Hanfa odobrila prospekt izdavanja dionica Velebit osiguranja

Osiguranje
Ivica Galović
21.06.2010.
u 13:47

Vrijednost dionica koje će osiguravatelj izdati iznosi 11 milijuna kuna, a izdanje je namijenjeno dokapitalizaciji, sa 66 na 77 milijuna kuna.

Neživotno osiguranje Velebit pripremilo je javnu ponudu 110 tisuća redovnih dionica, ukupne vrijednosti 11 milijuna kuna, čime namjerava povećati temeljni kapital sa 66 na 77 milijuna kuna.

Na posljednjoj sjednici Hanfe 17. lipnja regulator im je dao odobrenje za prospekt javne ponude dionica, od kojih svaka nominalno vrijedi 100 kuna. Rješenje je objavljeno danas na Zagrebačkoj burzi.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije