Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trgovački centar

Green Gold otvoren uz čvarke, uskoro i Hilton

'26.10.2011.,Zagreb, - Otvorenje Golden green centra u Radnickoj cesti. U sklopu otvorenja centra se odrzalo i otvorenje Eko Etno Hrvatska Europa tour. Iako se centar osim standova koji su postavljeni
'Goran Jakus/PIXSELL'
26.10.2011.
u 23:00

Novi zagrebački poslovno-trgovački centar do subote je domaćin i sajma Eko Etno, pa se posjetiteljima nude brojni proizvodi sela

Novi zagrebački poslovno-trgovački centar Green Gold, na 120.000 četvornih metara uz Radničku cestu, otvoren je u srijedu. Mnogi uredi i trgovački prostori tijekom prijepodneva tek su se useljavali, a u konačnici će Green Gold uz veliki park imati četrdesetak trgovina, sedam restorana, tri bara, dva noćna kluba, kongresne dvorane te u proljeće iduće godine i hotel – Doubletree by Hilton, brend poznatog lanca koji nosi četiri zvjezdice.

Investitor je PB Pluto, tvrtka u vlasništvu povratnika iz Australije Branka Perkovića, a sam trgovački dio na četiri etaže prostire se na 15.000 četvornih metara. Vrijednost cijele investicije procjenjuje se na oko 600 milijuna kuna. Prva je etaža, pak, jučer ugostila i deveti međunarodni sajam ruralnih proizvoda "Eko Etno Hrvatska Europa Tour". Otvorenje je bilo zajedničko, a sajam ostaje otvoren do subote.

Posjetitelji tako u posve urbanom prostoru mogu razgledati i kupovati proizvode vrijednih seljačkih ruku koje predstavlja četiristotinjak izlagača iz Hrvatske te iz Slovenije, BiH, Poljske, Makedonije, Srbije... Na štandovima se može kupiti mnogo toga, od drvenih igračaka, vina i rakija do domaće pletenine i hrane. Kilogram čvaraka, recimo, stoji sto kuna, slanine 70, kulena 200, a domaći su kolači dvije-tri kune. Ulaznica za sajam stoji 15 kuna, a za grupe, mlade i umirovljenike 10. Dašak sela u Green Goldu ostaje i nakon zatvaranja. Organizatori Eko Etna zakupili su, naime, 500 kvadrata za trajni izložbeno-prodajni prostor ruralnih proizvoda.

Ključne riječi

Komentara 2

DR
drug
05:29 27.10.2011.

Čvarci 100 kn... Kulen 200kn.... Kako je to moguće

LU
lutomirski
19:51 29.10.2011.

Mi smo zemlja napredka, biti ce jod vise moguce, ali mene taj centar nece nikada vidjeti....!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije