Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANKETA

Gotovo 50 posto hrvatskih građana ulazi u minus

bankomati
Patrik Macek/PIXSELL
04.04.2013.
u 12:31

Ispitanici uglavnom komentiraju da je to posljedica toga što "sve poskupljuje, a plaće se smanjuju"

Čak 47 posto građana Hrvatske troškove podmiruje plaćom i zaduženjem na računu, otkrila je anketa portala MojPosao provedena na više od 1110 ispitanika. Ispitanici uglavnom komentiraju da je to posljedica toga što "sve poskupljuje, a plaće se smanjuju", a kao glavni razlog za odlazak u minus navode kašnjenje ili smanjenje plaće.

Svakodnevne troškove plaćom potpuno podmiruje 32% ispitanika. Uglavnom je riječ o građanima koji nemaju kreditnih obveza te onima koji su se odrekli svakog luksuza.

Novac za podmirenje svakodnevnih troškova posuđuje 17% ispitanika, a riječ je uglavnom o nezaposlenima. Plaćom i gotovinskim kreditima troškove podmiruje 4% ispitanika.

>> Ipak samo jedna plaća u minusu, prijelazni rok 365 dana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije