Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi s plinom

Gazprom tvrdi da ne mogu isporučiti više plina Europi

'Russia\'s Prime Minister Vladimir Putin gestures during his annual phone-in session with Russians in Moscow, on December 15, 2011. The carefully stage-managed annual phone-in, which allows Putin to f
'STR'
Autori: vwm, kh/VLM
04.02.2012.
u 13:44

Poduzmite napore radi ispunjenja potreba naših stranih partnera, poručio je Putin

Zamjenik direktora Gazproma Aleksandar Krugov izjavio je na susretu s ruskim premijerom Vladimirom Putinom da tvrtka ne može isporučiti dodatne količine plina koje su zbog iznimnih hladnoća potrebne zapadnoj Europi.

Zajamčio je otprije ugovorene količine, nakon što ih je Gazprom privremeno smanjio za 10 posto.

– Poduzmite napore radi ispunjenja potreba naših stranih partnera i zapamtite da je glavna svrha energetskih tvrtki – poručio je Putin.

Ključne riječi

Komentara 67

Avatar stravaxx
stravaxx
16:45 05.02.2012.

bravo vladimire

MA
mališa
15:18 04.02.2012.

Naslov dovodi u zabludu. Treba da stoji da Rusija ne može isporučivati više plina Evropi, a ne da Rusija ne može više isporučivati...

NI
Nibru
22:02 04.02.2012.

To se zove za dom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije