Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ruski odgovor

Gazprom ne zanimaju plinska polja u Hrvatskoj

plinovod
Dino Stanin/Pixsell
09.04.2012.
u 21:44

Iz Gazproma pak najavljuju daljnje planove koji uključuju kupovinu 35,5 posto udjela u grčkom Hellenic Petroleumu

Ruski Gazprom nije zainteresiran za plinska polja u Hrvatskoj te neće sudjelovati u natječajima, kazao je šef kompanije Aleksandar Djukov.

Iz Gazproma pak najavljuju daljnje planove koji uključuju kupovinu 35,5 posto udjela u grčkom Hellenic Petroleumu, ali i interes za njemačku rafineriju Schwedt.

Ključne riječi

Komentara 17

AM
a_morte_i_rossi
22:24 09.04.2012.

kad su vidili tog seljacinu jadnika bez stila samo su se okrenuli...a on se drzi veliki komunist kao ide u rusiju hahahahahahahah svi cete vi doma na giljotinu ja vidim....

PR
promatrac1965
23:05 09.04.2012.

Rusi nece nasa plinska polja. Imamo li ih jos? Kolika su? Cacic je dva puta bio u Moskvi. Dva puta Cacic u Moskvu - Cacic iz Moskve. Kad ne bih imao toliku stetu, bilo bi mi zao tog prvog zamjenika premijera. Ovako stvari stoje drukcije. Tko jos trpi upravitelja, koji je vec vise puta promasio u svojim procjenama? Hrvatska! Jos do kada?

NB
Navrnuti Bracanin
22:15 09.04.2012.

Čačiću javi se. Braća Rusi te preveslali. Rekli pa porekli. Očito su učili politiku u Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije