Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog ambalaže

Fructal povlači Frutek kašice u regiji, hrvatsko tržište sigurno

vitamin
Arhiva
11.07.2010.
u 17:08

Na proizvodnoj liniji otkriveno je da je kod proizvođača staklene ambalaže Vetropack Straže, došlo do određenih odstupanja unutar staklene ambalaže, koja se može slomiti prilikom uporabe - kaže D. Kavšek, predsjednik uprave Fructala.

Fructal sa slovenskog, bosanskohercegovačkog i crnogorskog tržišta povlači dio dječjih kašica Frutek, priopćili su danas iz te kompanije, demantirajući kako se sporne kašice prodaju i na hrvatskom tržištu.

- Sigurnost i kakvoća su nam daleko najvažniji, tako da smo se iz preventivnih razloga odlučili opozvati neke od okusa Fruteka u Sloveniji, BiH i Crnoj Gori. Odluka je donesena jer je na proizvodnoj liniji otkriveno da je kod proizvođača staklene ambalaže, društva Vetropack Straža, došlo do određenih odstupanja i samim time do mogućnosti deformacija unutar staklene ambalaže, koja bi se mogla slomiti prilikom uporabe - kaže Drago Kavšek, predsjednik uprave društva Fructal, ističući kako na hrvatskom tržištu takvih proizvoda nema, odnosno da su svi njihovi proizvodi robne marke Frutek, kako kašice tako i sokovi, u Hrvatskoj sigurni i kvalitetni.

Na internetskim stranicama tvrtke prije nekoliko je dana, podsjetimo, objavljeno da je Fructal iz prodaje povukao četiri proizvoda s nadnevkom proizvodnje od 25. svibnja do 24. lipnja 2010., a riječ je o voćnim kašicama s okusom marelice i kruške, šljive, breskve i riže te jabuke u pakiranjima od 120 g.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije