Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
niže nagrade

FOTO Hotelu Lone nagrada za najbolji hotelski dizajn

hotel lone (1)
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/12
22.11.2012.
u 18:27

– Na svakom uglu hotela da se naletjeti na neki dizajnerski uradak koji oduševljava, priča nam jedna gošća hotela

Maistrin hotel Lone u Rovinju od otvaranja prošle godine već je stekao svu silu poklonika, a nagrada kvaliteti svakako je i ona za najbolji europski hotel u kategoriji kongresnih hotela s pet zvjezdica za 2012. godinu te najnovija, nagrada za najbolji hotelski dizajn. Nagrada za arhitekturu godine stigla je u kategoriji novoizgrađenih hotela.

– Na svakom uglu hotela da se naletjeti na neki dizajnerski uradak koji oduševljava. Počevši od pipa, raznih displejeva po zidovima, vrata, lomova svjetlosti, kazala nam je jedna od posjetiteljica hotela Lone opisujući što ga čini najboljim.

Neobična arhitektura, domaći produkt-dizajn, bazeni i jacuzziji ugrađeni su u neke od soba. Zbog multimedijalnog kongresnog centra Lone je čest domaćin raznim simpozijima, skupovima i sl. 

–  Sama lokacija je san snova – usred park-šume u Rovinju, u nizu s ostalim hotelima, ali opet ni blizu gužvi ni vrevi kakvu u drugim hotelima stvaraju talijanski umirovljenici.  Obala je udaljena 30 metara od hotela, a šetnicom se za petnaestak minuta dođe do centra Rovinja, priča nam gošća hotela. 

 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije