Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raskol partnera

Fižulić: Magma ne ide u stečaj, tužili smo NCA Investment grupu

magma
Arhiva Vl-a
14.06.2011.
u 19:02

Vlasnik Magme optužio je Slobodana Vučićevića da mu nije platio posljednju ratu od 6,6 milijuna eura za 51 posto udjela u Turbo limaču u ugovorenom roku do 31. svibnja.

Magma d.d. pokrenula je nekoliko sudskih postupaka protiv NCA Group Investment d.o.o. i zajedničkih društava (Adria design d.o.o. i Fides distribucija d.o.o). – odgovorili su u utorak iz Magme na pitanje jesu li tužili donedavnog strateškog partnera, beogradskog poduzetnika Slobodana Vučićevića i njegovu NCA Investment grupu, zbog žestokih kleveta protiv Magme. Podsjetimo, vlasnik Magme Goranko Fižulić optužio je Vučićevića da mu nije platio posljednju ratu od 6,6 milijuna eura za 51 posto udjela u Turbo limaču u ugovorenom roku do 31. svibnja. Vučićević je preko srbijanskih novina Danas poručio Fižuliću da ne namjerava isplatiti spomenuti iznos jer smatra kako je ispunio sve ugovorne obveze. Donedavni Fižulićev poslovni partner kazao je pak da njegova kompanija NCA treba za tih 6,6 milijuna eura preuzeti još četiri tvrtke iz sastava Magma.

Vučićević je priznao da je odlučio odustati od plaćanja jer je procijenio da se spomenute tvrtke nalaze u teškoj financijskoj situaciji te da ne mogu izbjeći stečaj. Prema njegovoj ocjeni, stečaj Magme dogodit će se najkasnije za tri mjeseca, a tada planira preuzeti Fižulićeve tvrtke po nižoj cijeni od 6,6 milijuna eura te izbjeći druge obveze.

– Kad je riječ mogućnostima za stečaj Magme, možemo samo odgovoriti da one ne postoje – odgovorili su iz Magme.

Komentara 1

OB
-obrisani-
13:33 16.06.2011.

baj baj baj baj dionice se fuc heheheheehehee, pevec broj dva odlazi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije