Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
paketi u ponudi

Fiskalne blagajne mogu se kupiti u Konzumu za manje od 2000 kn

Fiskalna blagajna
Goran Kovacic/PIXSELL
24.01.2013.
u 18:33

Drugi val fiskalizacije mora biti gotov do travnja, a treći, koji će zahvatiti najviše poslovnih subjekata, mora završiti do srpnja.

Fiskalne blagajne koje se za manje od 2000 kuna mogu kupiti u Konzumu zapravo su proizvod nove zagrebačke IT tvrtke čiji je vlasnik bivši član Uprave Fine i bivši predsjednik Uprave Atlasa Tomislav Vintar, doznaje Poslovni dnevnik.

Vintarova je fiskalna blagajna jedna od čak 300 takvih proizvoda koje na tržištu nude svi, od IT tvrtki do telekom operatera. Glavni razlog takve bogate ponude je taj što je iza nas najmanji od tri vala fiskalizacije, piše list. Drugi, koji mora biti gotov do travnja, očekuje se da će zahvatiti čak tri puta više obrta i tvrtki-kupaca, a treći, koji mora biti gotov do srpnja, očekuje se da će biti još i veći.

Kakvih sve fiskalnih blagajni ima u ponudi istražio je Poslovni dnevnik: Na tržištu se poduzetnicima nudi više od 300 različitih fiskalnih blagajni

Komentara 6

TP
Tihomir Prdež
20:52 24.01.2013.

Kad kreneš po špeceraj, a vratiš se s 2 fiskalne blagajne...

DU
Deleted user
22:10 24.01.2013.

još malo i todorić će u ponudi imati i četverogodišnje mandate za sastavljanje vlade... katastrofa...

MC
mcmarko
22:15 24.01.2013.

jel ima logo konzuma gore? ovo bi po meni prodavalo isključivo ministarstvo financija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije