Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulažu

Dvojac iz U2-a Bono i The Edge investirali u Dropbox

U2 - Bono i Edge
Reuters
03.04.2012.
u 10:02

Dropbox je posljednjih godinu dana postao pravi hit među tehnološkim kompanijama

Dvojac iz legendarne irske rock-grupe U2 Bono Vox i The Edge postali su ulagači u američku tehnološku kompaniju Dropbox, prenio je portal Venturebeat navodeći kao izvor tweet same kompanije Dropbox.

Dropbox je posljednjih godinu dana postao pravi hit među tehnološkim kompanijama u koji su fondovi u listopadu prošle godine uložili oko 250 milijuna dolara. Tako su se Bono i The Edge našli u društvu velikih investitora kao što su Ventures, Sequoia Capital, Accel Partners, Benchmark Capital, Goldman Sachs, Greylock Partners, Institutional Venture Partners, RIT Capital Partners i Valiant Capital Partners koji su također uložili u ovaj internetski servis za spremanje datoteka.

Vrijednost Dropboxa trenutačno iznosi četiri milijarde dolara.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Bjeda
Bjeda
12:59 03.04.2012.

Goldman Sachs je imao neki skandalčić u porno industriji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije