Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
alverde Molkemichel

DM iz prodaje povukao seriju proizvoda dječje kozmetike

'beba1.1'
''
14.12.2011.
u 15:54

Proizvodi su povučeni iz prodaje zbog mjera opreza, a svi kupci koji su kupili sporni proizvod mogu ga zamijeniti u najbližoj prodavaonici Drogerie markta

Lanac drogerija Drogerie markt – DM izvijestio je da je zbog mjera opreza povukao iz prodaje jednu seriju dječje kozmetike Alverde Molkemichel.

Nakon što je u austrijskim prodavaonicama u četiri proizvoda iz serije dječje kozmetike Alverde Molkemichel utvrđen povećan broj bakterija Enterobacter gergoviae, DM Hrvatska povukao je cjelokupnu seriju iz svojih prodavaonica.

Proizvodi su povučeni iz prodaje zbog mjera opreza, a svi kupci koji su kupili sporni proizvod mogu ga zamijeniti u najbližoj prodavaonici Drogerie markta. Infekcija bakterijom Enterobacter gergoviae najčešće se dogodi pri kontaktu s već postojećim ozljedama na koži, objašnjavaju iz DM-a.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije