Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bruxelles

Diplome ambasadoricama ženskog poduzetništva u Hrvatskoj

ambasadorice
Arhiva Vl-a
12.12.2010.
u 15:15

Uvjeti izbora nalagali su da su vlasnice tvrtki registriranih u Hrvatskoj, da tvrtke imaju sjedište i posluju najmanje tri godine, da su u poslovnom svijetu poznate - i da, među ostalim, govore engleski.

U sklopu europske mreže ambasadorica ženskog poduzetništva (The European Network of Female Entrepreneurship Ambassadors) u Bruxellesu su dodijeljene diplome novim ambasadoricama ženskog poduzetništva iz cijele Europe, među kojima je i 10 iz Hrvatske. U ime cjelokupnog ženskog poduzetništva diplomu je primila Sandra Mihelčić, direktorica Business Media grupe Zagreb i glavna urednica Poslovnog savjetnika.

Sve ambasadorice ženskog poduzetništva iz Hrvatske sudjelovat će na dva inspiracijska seminara u svojoj regiji na kojima će svojim iskustvom pomoći u podizanju sposobnosti žena u stvaranju vizije, jačanju samopouzdanja u postavljanju i kreiranju uspješnog poslovanja, a to su uz Sandru Mihelčić i Edita Štefanić (Tehnologica, Osijek), Helena Budiša (UHY HB-Ekonom, Split), Irena Kaštela (Coral shop „Irena“, Korčula), Ivana Nikolić (Mrak, Zagreb), Mirjana Rinkovec (Element, Varaždin), Natalija Pekić (Studio Karizma, Osijek), Sanja Opačak (Paprenjak, Zagreb), Sonja Perić (Valsabbion, Pula) i Zita Bračko Matulić (Zit, Varaždin).

Uvjeti izbora nalagali su da su vlasnice tvrtki registriranih u Hrvatskoj, da tvrtke imaju sjedište i posluju najmanje tri godine, da su u poslovnom svijetu poznate, prepoznate i potvrđene rezultatima poslovanja, da zapošljavaju i orijentirane su na izvoz, a osim životne dobi i uspjeha, važno je i da govore engleski.

 mreže ambasadorica ženskog poduzetništva (The European Network of Female Entrepreneurship Ambassadors) u Bruxellesu su u srijedu 8.12.2010. na gala večeri uručene diplome novim ambasadoricama ženskog poduzetništva iz cijele Europe. Čast primanja diplome u ime cjelokupnog ženskog poduzetništva pripala je Sandri Mihelčić, direktorici Business Media Group-e i glavnoj urednici Poslovnog savjetnika (naslovna fotografija).

Sve ambasadorice ženskog poduzetništva iz Hrvatske sudjelovat će na dva inspiracijska seminara u svojoj regiji na kojima će svojim iskustvom pomoći u podizanju sposobnosti žena u stvaranju vizije, jačanju samopouzdanja u postavljanju i kreiranju uspješnog poslovanja, a to su Edita Štefanić (Tehnologica, Osijek), Helena Budiša (UHY HB-Ekonom, Split), Irena Kaštela (Coral shop „Irena“, Korčula), Ivana Nikolić (Mrak, Zagreb), Mirjana Rinkovec (Element, Varaždin), Natalija Pekić (Studio Karizma, Osijek), Sandra Mihelčić (Business Media Group, Zagreb), Sanja Opačak (Paprenjak, Zagreb), Sonja Perić (Valsabbion, Pula) i Zita Bračko Matulić (Zit, Varaždin).

 

Komentara 1

UK
Ugo Kajvez
09:23 13.12.2010.

Svaka čast SVAKOJ sposobnoj osobi ali ovo su vijesti za zamaglivanje životno važnih problema u cijeloj državi ............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije