Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZI ŠVALJEK

D. Jurlina Alibegović bit će šefica Ekonomskog instituta

sandra švaljek
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
12.03.2013.
u 07:53

Švaljek se nije kandidirala za treći mandat, a jedina pristigla prijava samo je ona Dubravke Jurline Alibegović

Za nekoliko dana, 20. ožujka, ravnateljici Ekonomskog instituta u Zagrebu Sandri Švaljek istječe drugi četverogodišnji mandat na toj poziciji, a trebala bi je zamijeniti Dubravka Jurlina Alibegović koja se i jedina kandidirala za mjesto ravnateljice Instituta.

Jurlina Alibegović zaposlila se prije 26 godina u Institutu, vrlo brzo nakon što je diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Magistrirala je prije 21 godine, a doktorirala je prije sedam godina. U znanstvenoj karijeri glavna su joj područja interesa lokalne i regionalne javne financije i razvoj, fiskalna decentralizacija te financiranje znanosti i obrazovanja. Rad u Institutu nakratko je prekinula za bivše koalicijske vlade kada se na dvije godine zaposlila u Ministarstvu znanosti i obrazovanja.

>> Švaljek: U gospodarskim mjerama ima zena, dio je stigao iz Japana

Komentara 1

Avatar Khuen-Héderváry
Khuen-Héderváry
17:23 12.03.2013.

Natječaj sa jednim kandidatom i to takvom koja je odmah sa fakulteta uletila u institut. Čisto kao suza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije