Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INVESTICIJE

Cilj Todorića i partnera: tri tisuće vrhunskih soba u turizmu

\'01.12.2009., Zagreb - Uprava Agrokora odrzala je izvanrednu press konferenciju. Tvrtka Agrokor izdala je na europsko trziste kapitala obveznice vrijedne 400 milijuna eura, na rok od sedam godina, uz
Marko Prpić/PIXSELL
05.09.2013.
u 19:50

Trenutačno je fokus na projektu hotela Koločep, ali postoji interes za još nekoliko lokacija u Hrvatskoj, kaže M. Benić

Prvi veliki zalogaj partnera okupljenih u Karisma Hotels Adriatic (meksička Karisma, njemački TUI Travel i Agrokor) bit će obnova Hotela Koločep, odnosno osam tamošnjih vila, s otprilike devet milijuna eura. Uređenje kompleksa sa 150 soba počinje nakon završetka sezone, cilj su četiri zvjezdice, a u drugoj fazi planira se proširenje za još 70 smještajnih jedinica. Preuređene vila Hotela Koločep, na istoimenom dubrovačkom otoku, gostima će već dogodine nuditi tzv. couples concept.

– On podrazumijeva smještaj na atraktivnoj lokaciji s mnoštvom ponude kojom dominiraju sadržaji za opuštanje, posebno dizajnirani SPA programi, odmor, raznovrsna gastronomska ponuda visoke kvalitete, zabavni sadržaji i sl. Couples Concept karakterizira i posebni dizajn hotelskih soba s vrlo izraženom dozom romantike, kako bi parovi uživali u svakom trenutku – kaže direktor Karisma Hotels Adriatic Marinko Benić, Tu, pak, neće biti kraj investicijama u hrvatskom turizmu.

– Trenutačno je fokus na projektu hotela Koločep, ali postoji interes za još nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Zasad, međutim, ne možemo govoriti detaljnije. Možemo samo potvrditi da je plan doseći kapacitet od 3000 soba u Hrvatskoj – kaže M. Benić.

Inače, Hotele Koločep u lipnju je na javnoj dražbi za 36,4 milijuna kuna kupila Karisma Adriatic Hotels, a novo ime obnovljenog koločepskog kompleksa na Koločepu trebalo bi, prema najavama, biti Kalamota island resort.

>>Ivica Todorić i meksički partner kupili hotel Koločep za 36 milijuna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije