Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Centar Bundek – Mali grad za mene

Bundek3
Foto:
1/3
PR
Autor
PR članak
28.05.2012.
u 15:10

Centar Bundek koncipiran je kao mali grad, nalazi se uz sam rub istoimenog zagrebačkog parka te svojim stanovnicima i posjetiteljima nudi pregršt sadržaja

Još je nešto manje od dva mjeseca preostalo do završetka gradnje poslovno- stambenog centra Bundek. Dok se završni radovi približavaju kraju, donosimo kratku priču o Centru Bundek.

Centar Bundek koncipiran je kao mali grad, nalazi se uz sam rub istoimenog zagrebačkog parka te svojim stanovnicima i posjetiteljima nudi pregršt  sadržaja. Sastoji se od osam zgrada različitih namjena i katnosti ispod kojih su tri podzemne parkirališne etaže, koje se protežu ispod cijelog kompleksa, a namijenjene su parkingu i skladištenju. Stambeni dijelovi nalaze se uz mirniju sjevernu, istočnu i južnu stranu kompleksa, dok je poslovni dio smješten uz zapadnu stranu prema Aveniji Većeslava Holjevca.

Radovi u svim segmentima projekta napreduju prema planu, a useljenje je predviđeno za rujan 2012 . U kompleksu se nalazi ukupno 227 stanova i 800 parkirališnih mjesta na tri etaže podzemne garaže. Centar Bundek objekt je ukupne površine 87.000 četvornih metara od kojih se poslovni prostor prostire na 20.000 četvornih metara na osam katova, a trgovački i uslužni na 4.500 četvornih metara.

Budućim stanovnicima, zaposlenicima u uredima u sklopu Centra Bundek i posjetiteljima Centra nadohvat ruke je čitav niz sadržaja: uživanje u prirodi, suvremenoj umjetnosti, najnovijim filmskim hitovima ili u kupnji u nekom od obližnjih trgovačkih centara.

Smješten na Aveniji Većeslava Holjevca, Centar Bundek  samo je desetak minuta udaljen od centra grada na jednu te zračne luke na drugu stranu, a u njegovoj blizini nalaze se i Zagrebački Velesajam, Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski, Sveučilišna knjižnica te novoizgrađeni Arena centar.

Raspon cijena kreće se od 1900 do 2600 Eura po četvornom metru.  Površine stanova kreću se od 38 do 135 četvornih metara.

Više informacija na: www.centar-bundek.hr

Besplatni info telefon 0800 300 900

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?